Webbutik

Klargörande

Kurserna startar eftersom kurserna blir fulla.

När det står Leveransdatum så innebär det att det är ett bokat startdatum. Först till kvarn gäller alltid och blir det för många så startar det två kurser.

Grundkurs 8ggr med start då den blir full

Pris: 1500,00 SEK
Storlek:
Kursen för dig och din kompis :-) på kursen kommer vi träna kontaktövningar, miljöträning, möte med andra hundar, inkallning och om vi hinner så kör vi även fritt val, dvs ni som kursare kommer att få välja vad det är just du och din vän skulle behöva träna på eller testa på. Denna kurs kommer att infinna sig en söndag var 14de dag kl 14,00 totalt blir det 8 träffar. VI kommer hålla till i Nordingrå med omnejd.

Privatlektioner, Vardagslydnad/Grundlydnad startar

Pris: 250,00 SEK
Storlek:
Här lär vi hunden vad som är rätt och fel i vardagen 250:- per påbörjad timme paketpris 5ggr 1000kr

Privatlektioner, Valpträning

Pris: 250,00 SEK
Storlek:
Induvidanpassad valpträning för dig och din valp, teori och praktik. vi håller på ca 1-1,5 h vid köp av fem gånger så betalar man 1000kr

Viltspår startar vid intresse och säsong

Pris: 500,00 SEK
Viltspårskurs lägger jag ut spåret, vi träffas och pratar igenom vad vi ska göra, vi går ut spåret, vi sätter oss ned och sammanställer dagen med fika. Jag står för viltklövar samt blod. tiden tar ca 2 h per gång, kurserna startar allt eftersom kurserna blir full.

spår kurs startar vid förfrågan

Pris: 500,00 SEK
Storlek:
Spår kurserna kommer igång så snart barmarken kommer åter, personspår på gräs alternativt beroende på vad det är för säsong. en spårdag tar ca 2-3 timmar och då går vi igenom teori, lägger spår, fikar, går ut spåret och avslutar med en pratstund. kurserna startar allt eftersom kursen blir full

problemhunds konsulting

Pris: 350,00 SEK
Storlek:
Du kan komma och få hjälp med dina och din hunds eventuella bekymmer eller problem som ni stött på, vi börjar med ett telefonsamtal där du berättar om det du skulle vilja ha hjälp med. Sen bestämmer vi en dag att träffas live, efter ett kortare pass så sätter vi oss ned och funderar över hur vi kan gå till väga för att få till dina bekymmer. detta är ett tillfälle!