Inga hundar till salu för tillfället.

Kennel Divatorpets söker efter en aktiv fodervärd som vill träna, tävla och ställa ut våran lilla juvel! Ring för mer information 073-364 95 36

Är du en aktiv tjej/kvinna/kille/man med hunderfarenhet och gillar att träna hund? vill du bli fodervärd till en blivande tjänstehund eller avelstik? då kan du gärna ringa till mig så kan vi pratas vid. Jag säljer inga hundar via facebook eller mail. vill ha personlig kontakt och gärna referenser på mina valpköpare.

inga omplaceringar för tillfället!

Vi har inga omplaceringar för tillfället, men om det är så att du är ute efter en hund så får du gärna höra av dig ändå :-) allt som oftast så kommer det olika människor som av olika anledningar inte kan behålla sin älskade vän <3 och då hjälper jag gärna till om jag kan <3

Nitro har hittat sitt nya hem <3

Nu har vi en hane på 7 år som skulle behöva ett nytt hem :-) Nitro är snäll och glad men behöver en aktiv och konsekvent hand som visar honom vilken väg han ska gå. Nitro kommer hamna på foder hos sin nya ägare då vi vill behålla avelsrätten på han.

Nitro är en estnisk import från born to win white kennel. Han har mycket motor och är friröntgad med A höfter och ua på armbågarna han har ett MH med en 1a på skott och ett av sveriges bästa vitaherdehundarnas Mentaltest.

vid mer info eller om intresset finns så ring gärna och surra så får vi se om just du kan bli Nitros nästa hundförare och bästa vän :-) 0733-64 95 36

Nya planer på Divatorpets kennel!! Nu är det min vackra Cita som ska få försöka sig på Mamma livet <3 jag har valt en korthårig hane till henne som kommer komplettera henne väl :-) Valparna som förväntas blir vackra, uthålliga och framförallt glada arbetsvalpar som förhoppningsvis kommer passa både i utställningsvärden, tjänstehund och brukset samt självklart den perfekta familjehunden. <3 Divatorpets kennel söker även fodervärdar framöver så ring gärna om du tror att du har det hem som jag söker :-)

Säljes/Omplaceras

Divatorpets E-kull planeras till våren 2017! är du en aktiv människa som vill ha den bästa kompisen ever? får din nya vän hänga med på äventyr? vill du jobba med din hund? ja men tveka inte! hör av dig så surrar vi hund :-) 

Cita som utställningshund

Cita lyckades kamma hem CK och reservcert på hennes första utställning :-) som unghund.

Cita som kopplar av

Cita är som jag tidigare sagt mycket social och miljöstark, hon bryr sig knabbt om andra hundar eller människor ifall matte har bett henne stanna där hon ligger.

Evelina och Cita

Cita älskar alla människor <3 hon är glad och trevlig i alla oavsett ålder :-)

Cita är lyhörd och älskar att arbeta

Cita har kampen och viljan att arbeta, hon spårar både viltspår och människospår. för att inte tala om vägglössen

<3 Här springer vackra Mimmi och hennes första kull med valpar <3

Fodervärd sökes!

21. Apr, 2015

Just nu så har vi inga omplaceringar och inte valpar heller.

Är du intresserad av en valp ifrån Divatorpets kennel så bör du ringa och även skriva ett personligt mail till mig där du berättar om dig och din familj. Vad ni har för planer med din kommande vän, gärna även vad för erfarenheter du har från tidigare hundar. :-) jag säljer inga valpar utan personlig kontakt :-)

25. Feb, 2015

Är du den jag söker?

Divatorpets har många planer på gång nu i vårkanten och söker nu en fodervärd till en förhoppningsvis blivande avelstik :-)

Det jag vill att du ska vara är en aktiv person, gärna med familj och barn
Jag vill att du ska ha ambitionen att tävla och kommer träna till den
Jag vill att du ska känna att det är kul att träffas och vara glad för goda råd och tips om du får. Hon kommer DNA testas då det rekomenderas inom rasen att alla avelsdjur gör det.

Jag vill att du ska ställa ut tiken i både valp, unghund och i öppen klass.
Du ska mentalbeskriva (MH) tiken efter 12månaders ålder
Du ska röntga henne både armbågar och höfter mellan 12-24 mån
Hon ska exteriör besiktigas och gå Mentaltest efter 24 mån.

Du ska veta att det är en Brukshund som behöver arbeta även om hon är söt som en sockersmula

Viktigast av allt är att du ska vilja ha henne som din familjemedlem och partner som stöttar varandra i vått och torrt.

Jag som uppfödare finns här i vått och torrt för dig, det finns inga dumma frågor bara svåra svar som jag kanske inte alltid kan i huvudet, dock ska jag göra mitt bästa för att ge dig ett så korrekt svar som möjligt. DU och din familj är välkomna på mina tillställningar såsom kennelträffar eller annat. Jag finns 24 h om dygnet per telefon ifall det skulle behövas.

Låter det här som något för dig?? tveka inte då att höra av dig och berätta lite om dig själv, din familj och dina framtidsplaner om du får lyckan att ha en tik ifrån Divatorpets Kennel :-)