Aktuellt:

13-14 juli specialsökshelg

vid anmälan maila divatorpets@yahoo.se

 

under utbildning:

PERSONLIG TRÄNARE HUND pt-hund

Så under 2020 så kommer även detta finnas under företagets vingar :-)

utbildare är http://www.agardhshundsport.se/

Varmt välkomna! 

Grattis till Divatorpets Cita och mig som är klara som arbetande ekipage vägglus <3 vi tar på oss uppdrag iden mån vi hinner, hör av er för prisförslag :-)

20150310 så startade Divatorpets hundterapeut företag upp. VD är Annica Johansson som är utbildad hundterapeut, problemhund, valp-, vardag- och spårinstruktör. Jag är även VD för Divatorpets kennel där jag jobbar för att få fram aktiva arbetande och vackra hundar som är friska både mentalt och fysiskt.
Företaget innehar F-skattsedel

Behöver du hjälp med din hund eller kanske bara vill gå kurs, antingen individuell eller om ni är en grupp så titta gärna in på min webshop

Är du ute efter ett halsband eller koppel? Kanske du vill ha någon ny tränings eller leksak? då ska du titta in på min återförsäljarlista för K9-sport.

Svensktillverkat kvalité foder till bra priser har vi nu :-) se mer på sidan foder butiken

vi har också ett torrfoder till förmånligt pris från Tasty hundmat

Är det någonting du saknar så hojta till antingen här på hemsidan eller via facebooksidan 

 

SENASTE NYTT!

28. Nov, 2018

Ny WEBshop

Divatorpets Specialsök och hundkurser har nu en levande webshop!

20. Dec, 2016

Dog park our!!

Jag kommer att utbilda mig till Dogparkour instruktör och kommer hålla min första kur i Maj 2017! Det ska bli så roligt att köra igång denna nya sport som för vissa har varit mest på kul :-) Nu kommer vi ha ännu roligare med hundarna och vi behöver inte mer material än det som finns omkring oss :-) se mer på hemsidan när det börjar närma sig :-)

24. Mar, 2015

Yes Yes Yes!! Nu har vi ett samarbete med Arona Foderfabrik AB

Nu kommer Divatorpets att börja sälja Axess färskfoder och även Tasty torrfoder :-) kul med svensktillvärkade foder för alla sorters voffar <3 allt från sälskapshunden till bruks- drag- eller jakt hundarna!! dessutom är det bra priser på fodren :-) MED smakgaranti :-) bara höra av sig om du redan nu vet att du är intresserad :-)

21. Mar, 2015

Håller även på att starta ett samarbete ihop med Axess hundfoder! :-) så inom kort hoppas jag att jag kommer kunna erbjuda hundfoder också :-)

21. Mar, 2015

Det finns några få platser kvar, först till kvarn!!

Nu kommer vi starta upp en fortsättningskurs på Nordingrå ridhus. Här inriktar vi oss på grundlydnad med inriktning på lydnadsklass 1 samt appell. Vi kommer hålla på 8 ggr och kursen kommer infinna sig på måndagar kl 18.30
Vi startar med första kurstillfället den 13/4 i vecka 16.
Anmälan görs via mail till divatorpets@yahoo.se. avgiften betalas in till Nordingrå ridhusförening bg: 5809-6751
priset för kursen är 1100kr inkl manegekort och medlemsskap till Nordingrå ridhusförening. Är du redan medlem och har manegekort så är summan att betala 800kr.
Först till kvarn gäller och anmälan är bindande!
Anmälan är fullständig först när både mailet och betalningen är tillhanda.

varmt välkomna!