Tysk Schäfer

Freja har nu hunnit med att bli 13 månader gammal <3 en possitiv tjej som dessutom kommit i sitt första löp. Vi har fått ett genomfört MH med en 2a på skott. 2an beror på att hon tittade efter skytten men när jag bjöd upp till leken igen så gick hon igång dirrekt <3 min vackra flicka, Barvatorps Freja <3

Freja har flyttat till ett annat hem där hon lever som ensamhund med matte :-) jag önskar henne all lycka till i framtiden :-)

Barvatorps Freja  

*Freja har fått en träningsblogg*  

SE33595/2016

HD A/AD ua

MH genomfört 2a på skott

MT för ung

Utställd inom kort

Freja är kennelns första schäfertik som tanken är att bli en tävlingshund. Hon är en superskicklig spårhund och en glad och possitiv tjej med massor med vilja och kamp. 

Vid 13 månaders ålder så gjorde vi ett genomfört MH där vi fick 2a på skotten, detta pga att hon tittade vart skytten befann sig men kom snabbt upp i lek igen när jag blev aktiv. Dessutom så började hon sitt första löp en vecka senare. Så jag är inte orolig för detta inför kommande MT.

 

Tanken med att jag köpt in Freja är inte att hon ska gå i avel, utan hon är inköpt för träning och tävling!! Sen om jag känner att jag vill sätta henne i avel om två år eller fler så tar jag det beslutet då!