Tränings bloggen

7. jan, 2019

träningen fortsätter

7. jan, 2019

Sadie och mitt första sök på behållare, doftprov är ansökt om i slutet på januari :-)

9. jan, 2017

Freja och jag har vart på kurs i helgen och det har gått så himla bra, hon är en underbar tjej att träna med, glädjen energin och hennes will to please gör träningen rolig och lärorik :-) då fooddrive är ett ganska nytänk för mig så gick kursen mest ut på detta :-) Ser redan nu fram emot helgen i mars då vi ska till Knivsta och träna för Åsa :-)

15. dec, 2016

Tiden bara springer iväg och nu först så har jag ordnat en träningsblogg <3 Barvatorps Freja och jag har vuxit upp och blivit ett förhoppningsvis vinnande team <3 Vi har varit på specialsök där Freja fick prova på narkotikasök vilket gick som gallant :-) Sen har vi mest varit hemma vid och miljötränat på kramfors City. Freja får ibland följa med matte till jobbet för att miljöträna och träffa massa olika människor som kan både se och bete sig annorlunda än hon är van.

Nu efter 7,5 månad så ska har vi satt upp oss på våran första tävling tillsammans <3 Vi har bokat upp oss på Startklass i lydnaden den 29 januari. Så får vi ta det som en träningstävling där vi kan se hur långt vi kommit och så att vi kommer ut på tävlingsplanen :-) 

I bloggen så tänkte jag att jag skulle bjuda er på våra framgångar och styrkor men också våra motgångar och svagheter i våran träning.

I januari så är vi bokade att åka till Njurunda på lydnadsträning för Åsa Selldj, vi är också anmälda till Knivsta hos Åsa i mars. Så jag hoppas att vi får en bra start på våran tävling och träningssamma liv :-)

Är det så att du vill spåna eller ge tips och råd så ser jag fram emot ett telefonsamtal eller mail så vi kan bolla ideer tillsammans och inte här på hemsidan :-) 

15. dec, 2016

Nu har vi satt upp ett första mål :-) Freja och jag är anmälda till startklass på Timrå BK den 29 januari. Jag har startat den här träningsbloggen för att dokumentera och kunna gå tillbaka för att se vad som kan förbättras och vilka saker som gick lättare än andra. Detta är alltså ingen läroplan utan bara min och Frejas träning mot framgång <3