15. dec, 2016

en liten sammanfattning

Tiden bara springer iväg och nu först så har jag ordnat en träningsblogg <3 Barvatorps Freja och jag har vuxit upp och blivit ett förhoppningsvis vinnande team <3 Vi har varit på specialsök där Freja fick prova på narkotikasök vilket gick som gallant :-) Sen har vi mest varit hemma vid och miljötränat på kramfors City. Freja får ibland följa med matte till jobbet för att miljöträna och träffa massa olika människor som kan både se och bete sig annorlunda än hon är van.

Nu efter 7,5 månad så ska har vi satt upp oss på våran första tävling tillsammans <3 Vi har bokat upp oss på Startklass i lydnaden den 29 januari. Så får vi ta det som en träningstävling där vi kan se hur långt vi kommit och så att vi kommer ut på tävlingsplanen :-) 

I bloggen så tänkte jag att jag skulle bjuda er på våra framgångar och styrkor men också våra motgångar och svagheter i våran träning.

I januari så är vi bokade att åka till Njurunda på lydnadsträning för Åsa Selldj, vi är också anmälda till Knivsta hos Åsa i mars. Så jag hoppas att vi får en bra start på våran tävling och träningssamma liv :-)

Är det så att du vill spåna eller ge tips och råd så ser jag fram emot ett telefonsamtal eller mail så vi kan bolla ideer tillsammans och inte här på hemsidan :-)